2016. július 19., kedd

Augusztus 14-től startol az IZAURA TV

A TV2 csoport új csatornája augusztus 14-től indul ahol egy vadonatúj török és három telenovella premier lesz, köztük a Venevision egyik legizgalmasabb sorozata a La Viuda Joven amelynek magyar címe A fekete özvegy lesz. 

A történet egy fiatal lányról, Inma Von Parkerről szól aki óriási vagyont örökölt elhunyt férjeitől és a negyedik meggyilkolásával vádolják őt. Az ügyet egykori szerelme Alejandro Abraham kapja aki nem tudja eldönteni hogy a valaha szeretett nő bűnös vagy ártatlan. Ebben a venezuelai krimisorozatban számos ismert arc is feltűnik. Astrid Carolina Herrera (Amantes de luna llena, La mujer de Judas, Sabor a ti), Miguel de León (Sol de tentación, Sabor a ti), Juan Carlos Garcia (La mujer de Judas), és még sokan mások. A sorozat írója a híres Martin Hahn, aki az Angelica és a Júdás asszonya című sorozatokat írta. 
Quién es Quién? Éld az életem. Ezzel a címmel indul a 2003-as Amor descarado feldolgozása, a amely Elbűvölő szerelem címen ment 2010-ben a TV2-n 20 epizód erejéig, de aztán levették alacsony nézettsége miatt és helyét a Marina vette át. Nem tudni hogy lesz e nézettsége ennek a sorozatnak ha a korábbi változat csődöt mondott. Én személy szerint nem vásároltam volna meg ezt a telenovellát tudván hogy végezte az előző verziója. 
Újabb rabszolgás történetet is láthat a néző. A Caracol TV új sorozata, a La esclava blanca (Victoria, a rabszolgák megmentője) címmel fog kezdődni amely 61 részes. Én nem szeretem az ilyen sztorikat. 
A 2000-2001-ben futott népszerű argentin sorozat, a Vad angyal is újra látható lesz az IZAURA TV-n. Remélhetőleg a közeljövőben előveszik azokat a telenovellákat is, amelyeket 1x vetítettek a TV2-n és utána meg sehol sem ismételtek meg.

Az új telenovella csatorna remélhetőleg nem csak a Televisa és a Telemundo sorozataira fogja fektetni a hangsúlyt, mert számos dél amerikai ország telenovellái jobbak, mint a mexikói verziójuk. Van 1-2 kivétel. Az IZAURA TV-vel legyen lehetőség arra, hogy más gyártó munkáit is megismerhesse a magyar néző, főleg 5-10 éves sorozatokat, mert úgy gondolom, sokkal jobban voltak megcsinálva, mint most az újak. Idővel kiderül, hogy milyen telenovellákat vásárolnak meg. 

1 megjegyzés:

  1. Szia Ben a Mirada de mujer és az el regreso teljes részét keresem. Meg van neked esetleg?

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.